Ανακοινώσεις

Ανακοίνωση:

Λόγω της αυξημένης προσέλευσης ενδιαφερομένων για εγγραφή τις τελευταίες ημέρες στο 1ο συνέδριο της Ένωσης Ερευνητών Διδακτικής των Μαθηματικών σας ενημερώνουμε ότι δεν έχει προβλεφθεί δυνατότητα συμμετοχής για περισσότερα από 250 άτομα. Σε περίπτωση προσέλευσης περισσότερων, θα γίνουν δεκτοί για εγγραφή άλλοι 50 το πολύ, με τη σημείωση ότι οι τελευταίοι 50 θα πάρουν πρακτικά σε μορφή cd. Πρόσθετα αντίτυπα πρακτικών θα εκδοθούν μόνο μετά από συνεννόηση με τον εκδότη και σε συνάρτηση με την εκδήλωση ενδιαφέροντος. Μετά τη συμπλήρωση 300 εγγραφών δεν θα γίνουν δεκτές άλλες εγγραφές λόγω προβλημάτων χωρητικότητας των διατιθέμενων αιθουσών.

Ανακοίνωση για τα αρχεία οδηγιών:

Κάντε κλικ στους παρακάτω σύνδεσμους για να κατεβάσετε τα αντίστοιχα αρχεία οδηγιών α) για τα αρχεία παρουσιάσεων και β) για την προετομασία και την παρουσίαση των ανακοινώσεων αφίσας (πόστερς) που θα παρουσιαστούν στο συνέδριο

α) οδηγίες παρουσιάσεων

β) οδηγίες για την προετοιμασία και την παρουσίαση των ανακοινώσεων αφίσας

Επισήμανση:
Ο αρχικός αριθμός σελίδων των άρθρων (10 σελίδες μέγιστο όριο) που παρελήφθησαν από την επιτροπή του συνεδρίου έχει μεταβληθεί εξ' αιτίας της νέας μορφοποίησης που έκανε ο εκδοτικός οίκος (διαστάσεις σελίδας, θέση εικόνων, γραμματοσειρά) με στόχο να επιτύχει καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα.

Αρχική Σελίδα
ΕνΕΔιΜ
Θέμα Συνεδρίου
Επιτροπές
Ανακοινώσεις
Πρόγραμμα
Προθεσμίες
Οδηγίες Υποβολής Εργασιών
Διοργάνωση
Εγγραφές
Επικοινωνία
Πώς θα μας βρείτε

Copyright: Athens University @ 2004
Χορηγοί